fjarran_oversikt_w

Fjärran Höjderbadet erbjuder er halva priset på entrén under denna helg! Gäller både till bad och relaxavdelning. OBS !!! Fick veta idag att detta erbjudande inte gäller längre ! Tyvärr tråkigt både för er som hade velat fortsätta att ha det som en härlig tradition att ta ett bad efter fredagens pass på Parken, och även för Fjärran Höjder som eventuellt nu missar en del kunder. men det är deras beslut, och det är tyvärr inget som jag kan påverka. Eventuellt kan vi hitta på något annat erbjudande till Oktobermaran, återkommer om det !

Skönt för alla trötta kroppar!
Ordinarie priser 110:-/170:- NU: 55:-/85:- vid uppvisande av det Entréarmband som ni erhåller när ni kommer till Parken.

Detta kan verkligen rekommenderas, ni var många som provade  i höstas på Oktobermaran och var jättenöjda !               Klicka här för att läsa mer.


Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle räknas till ett av världens finaste järnvägsmuseer! Samlingen är helt unik – här finns några av de äldsta, tyngsta, snabbaste och vackraste loken. I den nya bilutställningen visas rariteter såsom Sveriges äldsta bil med förbränningsmotor från 1901 och den allra sista Volvo Cariocan från 1938. Museet är väl värt ett besök!

Fri entré mot uppvisande av det Entréarmband som ni erhåller när ni kommer till Parken. Läs mer på

http://www.trafikverket.se/jarnvagsmuseum

Sveriges_Järnvägsmuseum_ånglokSveriges_Järnvägsmuseum_bilutställning_Shanes
Sveriges_Järnvägsmuseum_bilutställning_gamla_bilarSveriges_Järnvägsmuseum_bilutställning


Sveriges Fängelsemuseum

Besök och berörs i museet med basutställningar i två gamla fängelser,
centralt invid slottet på södra sidan om Gavleån.
Halva entrépriset mot uppvisande av Entréarmbandet.

facebookanpassad


Här hittar du en sammanfattning på det mesta i Gävle:http://www.gastrikland.com/G%E4vle__1053.html

Kartor över Gävle finns att få på Parken,fråga i garderoben när ni kommer dit!